اعطای نمایندگی گروه صنعتی اروم ماشین صنعت پیمان گستر
ارومیه، شهرک صنعتی کریم آباد

جدول اختصاصی آنالیز فنی فولادهای پرکاربرد آلیاژی

جدول اختصاصی آنالیز فنی فولادهای پرکاربرد آلیاژی

جدول آنالیز فنی فولادهای آلیاژی کاملا تخصصی توسط مجموعه اروم ماشین صنعت پیمان گستر آماده شده است. با سلام، خدمت کاربران عزیز شرکت اروم ماشین صنعت پیمان گستر، برای شما مهندسین عزیز جدول اختصاصی آنالیز فنی فولادهای پرکاربرد آلیاژی طراحی و تهیه و تنظیم کرده ایم، محتوای این جدول شامل آنالیز فنی فولادهای پرکاربرد آلیاژی می باشد که به صورت جامع توسط متخصصین شرکت اروم ماشین صنعت پیمان گستر تهیه و تنظیم شده است. برای دریافت فایل می توانید روی لینک دانلود کلیک نمایید تا با رزولیشن بالا دریافت کنید.

 

فولاد آلیاژی چیست؟

فولاد آلیاژی فولادی است که با عنصرهای گوناگون به صورت آلیاژ درآمده است برای بهبود ویژگی‌های مکانیکی فولاد می‌توان از ۱٫۰ تا ۵۰٪ از وزن آن را آلیاژ کرد. آلیاژهای فولاد دو دسته‌اند: فولاد کم‌آلیاژ و فولاد پُرآلیاژ. تفاوت میان این دو، می‌توان گفت، قراردادی است: اسمیت و هاشمی تفاوت این دو را در ۴٫۰٪ دانسته‌اند در حالی که گروه دگرمو آن را در ۸٫۰٪ می‌دانند. در حالت کلی وقتی صحبت از «آلیاژ فولاد» می‌شود منظور فولاد کم‌آلیاژ است.

فولاد یکی از پرکاربردترین فلزات در سطح جهانی است. برای مردم فولاد همیشه به منزله شمشیر بران در دوران گذشته و ستون‌های فلزی در پل‌های شهری بوده است، اما حقیقت آن است که فولاد نیز خود، یک نوع آلیاژ است. آلیاژی که از ترکیب آهن و کربن به دست می‌آید.
گذر سال‌ها و پیشرفت تکنولوژی دانشمندان را به این نتیجه رساند که با کم‌ و زیاد کردن کربن، در زمان ذوب سنگ ‌آهن، می‌توان به فولادی سخت‌تر و قابل‌انعطاف‌تر دست پیدا کرد. کشف عناصری چون نیکل و کروم و ترکیب با آن با آهن و کربن امکان تولید فولاد زنگ‌نزن را به وجود آورد. خیلی زود مهندسان مواد متوجه شدند، امکان تولید دیگری از فولاد را دارند که به آن فولاد آلیاژی می‌گفتند.

 

درام سپراتور مغناطیسی تر Magnetic Wet Drum Separator

 

ویژگی‌های یادشده در بالا در کاربردهای ویژه‌ای چون پرّه‌های توربین، موتور جت، فضاپیماها و رآکتورهای هسته‌ای بسیار مورد نیاز است. به دلیل ویژگی‌های فرومغناطیس آهن، بعضی آلیاژهای فولاد و پاسخی که این آلیاژها در محیط مغناطیسی می‌دهند، اهمیت ویژه‌ای پیدا می‌کند. در موتورهای الکتریکی و ترانسفورماتورها نیز چنین است.

 

جدول آنالیز فنی فولادهای پرکاربرد آلیاژی

 

جدول آنالیز فنی فولادهای پرکاربرد
جدول آنالیز فنی فولادهای پرکاربرد

 

دانلود جدول آنالیز فنی فولادهای پرکاربرد آلیاژی

نوشته های مرتبط
یک پاسخ بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.فیلد های مورد نیاز علامت گذاری شده اند *

برای امنیت، استفاده از سرویس reCAPTCHA گوگل مورد نیاز است که موضوع گوگل است Privacy Policy and Terms of Use.

من با این شرایط موافق هستم .